Mobiel menu sluiten
Fatmax bij de Vermaekerij Logo

BBQ & Bar arrangement

v.a. 15 personen

v.a. €37,50 p.p.

Geniet deze zomer van ons gloednieuwe BBQ- en Bararrangement.
Met dit arrangement staan jullie zelf aan het roer.

In onze exclusieve ruimte ‘BLOK 2’ kunnen jullie vanaf 1 april 2023 gezellig met een groep genieten van een heerlijke BBQ met drankarrangement. Naast onze uitgebreide selectie aan vlees (plus 1 vis optie), bieden wij ook verschillende salades, stokbrood met kruidenboter en huisgemaakte sauzen aan. En wat te denken van de gegrilde groentespies en het verse fruit voor de nodige balans op uw bord? Dat wordt genieten!

Wij bieden twee verschillende arrangementen aan, namelijk:

BBQ arrangement €37,50 p.p. 
- 4 stukken vlees p.p. a 100 gram. Keuze uit: barbecue worst - gemarineerde kipfilet - gemarineerde speklap – hamburger - gambaspies - shaslick (kalkoen).
- Salades: huzaren salade - pasta salade - rauwkost salade
- Vers fruit
- BBQ groentespies
- Stokbrood met kruidenboter
- Huisgemaakte sauzen: cocktailsaus, knoflooksaus, zigeunersaus
- Gas BBQ om zelf te grillen
- 2 uur drankarrangement d.m.v. gebruik van de selfservice bar. Het drankarrangement is eventueel uit te breiden naar 3 uur.

BBQ arrangement Deluxe  € 47,50 p.p.
- 4 stukken vlees p.p. a 100 gram. Keuze uit: Picanha - gambaspies - zalmfilet – sparerib - gemarineerde varkensspeklap- gemarineerde kipfilet
- Salades: huzarensalade, pastasalade, rauwkostsalade en fruitsalade

BBQ groentespies
- Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
- Huisgemaakte sauzen: cocktailsaus, knoflooksaus, zigeunersaus
- Gas BBQ om zelf te grillen
2 uur drankarrangement d.m.v. gebruik van de selfservice bar. Het drankarrangement is uit te breiden naar 3 uur.

Bij beide arrangementen hebben jullie 2 uur de beschikking over een exclusieve selfservice ruimte met drankvoorziening. Wij zorgen dat de BBQ klaar staat en de koelkast gevuld is zodat jullie lekker kunnen genieten.  Wil je het arrangement verlengen? Dat kan! Informeer dan naar de mogelijkheden. 

Dieetwensen of voedselallergieën? Geef dit aan ons door bij het maken van de reservering zodat de keuken (indien nodig) kan zorgen voor een passend alternatief.

BBQ Pro-Tip: Jullie ontvangen alle gerechten op hetzelfde moment. Leg tijdens de eerste ronde de BBQ vol met vlees en wacht met het serveren van de salades tot het eerste vlees klaar is. Op deze manier kunnen jullie eerst volop genieten van het vlees en hebben jullie daarna nog genoeg ruimte voor de salades. Hierdoor zullen de salades als ‘voldoende’ worden ervaren en het vlees en stokbrood als ‘meer dan genoeg’.   

Reserveer nu alvast voor het voorjaar of de zomer en laat de BBQ-(voor)pret beginnen!