Mobiel menu sluiten
Fatmax bij de Vermaekerij Logo

Bowling, BBQ- en drankarrangement

v.a. 15 personen

€56,50 p.p.

Geniet deze zomer van ons gloednieuwe BBQ-arrangement inclusief drank en 1 uur bowlen.

Duur :
3 uur
Aantal personen : 15-50 personen.
Programma: 
- 1 uur Bowling
- 2 uur BBQ
inclusief 3 uur drankarrangement

Met dit arrangement staan jullie zelf aan het roer. In onze exclusieve ruimte ‘BLOK 2’ kunnen jullie gezellig met een groep genieten van een heerlijke BBQ inclusief drankarrangement. Naast onze uitgebreide selectie aan vlees (plus 1 vis optie), bieden wij ook verschillende salades, stokbrood met kruidenboter en huisgemaakte sauzen aan. En wat te denken van de gegrilde groentespies en het verse fruit voor de nodige balans op uw bord? Dat wordt genieten!

Het BBQ-arrangement bestaat uit:
- 4 stukken vlees p.p. a 100 gram. Keuze uit: barbecue worst - gemarineerde kipfilet - gemarineerde speklap – hamburger - gambaspies en shaslick (kalkoen).
- Salades: huzaren salade - pasta salade - rauwkost salade en fruitsalade
- BBQ groentespies
- Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
- Huisgemaakte sauzen: cocktailsaus, knoflooksaus, zigeunersaus
- Gas BBQ om zelf te grillen
- 2 uur drankarrangement d.m.v. gebruik van de selfservice bar

Eventueel is het BBQ-arrangement uit te breiden naar een deluxe variant. Hiermee verandert de keuze van 4 stukken vlees (a 100 gram) naar: Picanha - gambaspies - zalmfilet – sparerib - gemarineerde varkensspeklap en gemarineerde kipfilet. De meerprijs hiervoor bedraagt €8,00 per persoon (verdere inhoud blijft hetzelfde).

Bij het BBQ-arrangementen hebben jullie 2 uur de beschikking over een exclusieve selfservice ruimte met drankvoorziening. Wij zorgen dat de BBQ klaar staat en de koelkast gevuld is zodat jullie lekker kunnen genieten. Voor of na de BBQ kunnen jullie tevens 55 minuten bowlen. Ook bij het bowlen zijn alle drankjes uit het drankarrangement inclusief.

Dieetwensen of voedselallergieën? Geef dit aan ons door bij het maken van de reservering zodat de keuken (indien nodig) kan zorgen voor een passend alternatief.