Mobiel menu sluiten
Fatmax bij de Vermaekerij Logo

Bowling, Fatmax en BBQ-arrangement

v.a. 15 personen

€91,45 p.p.

Ontdek onze gemotoriseerde outdoor sensatie: crossen door de landelijke- en bosrijke omgeving van Maasbree op een FatMax! Geniet vervolgens van een heerlijke BBQ en sluit de avond af met een gezellig potje bowlen.

Duur : 6 uur
Aantal personen : 15-40 personen
Programma:
- 3 uur Fatmax
- 2 uur BBQ
- 1 uur Bowling
inclusief 3 uur drankarrangement 

Dagprogramma


 13:50 – 14:00 uur*

Jullie worden in het restaurant van de Vermaekerij (Baarlosestraat 2, Maasbree) ontvangen. Voor vertrek worden de huurvoorwaarden getekend, de betaling in orde gemaakt en wordt er een deskundige uitleg gegeven over het rijden op een Fatmax.


* Optioneel uit te breiden met koffie, thee en gebak voorafgaand aan de tocht a €7,00 p.p. of een lunch. Benieuwd naar de lunchmogelijkheden? Neem contact met ons op.


14:00 – 16:30 uur

Na de uitleg van een van onze medewerkers gaan jullie op pad met de Fatmax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden (een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km) is uitermate geschikt voor een gave tocht door de prachtige landelijke- en bosrijke omgeving van Maasbree e.o. Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden, familie en/of collega’s op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

16:30 – 17:00 uur
Bij terugkeer hebben jullie de mogelijkheid om je om te kleden en klaar te maken voor de BBQ. 

17:00 - 19:00 uur
Met het BBQ-arrangement staan jullie zelf aan het roer. In onze exclusieve ruimte ‘BLOK 2’ kunnen jullie gezellig met een groep genieten van een heerlijke BBQ inclusief drankarrangement. Naast onze uitgebreide selectie aan vlees (plus 1 vis optie), bieden wij ook verschillende salades, stokbrood met kruidenboter en huisgemaakte sauzen aan. En wat te denken van de gegrilde groentespies en het verse fruit voor de nodige balans op uw bord? Dat wordt genieten!

Het BBQ-arrangement bestaat uit:
- 4 stukken vlees p.p. a 100 gram. Keuze uit: barbecue worst - gemarineerde kipfilet - gemarineerde speklap – hamburger - gambaspies en shaslick (kalkoen). 
- Salades: huzaren salade - pasta salade - rauwkost salade en fruitsalad
- BBQ groentespies
- Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter
- Huisgemaakte sauzen: cocktailsaus, knoflooksaus, zigeunersaus
- Gas BBQ om zelf te grillen
- 2 uur drankarrangement d.m.v. gebruik van de selfservice bar

Eventueel is het BBQ-arrangement uit te breiden naar een deluxe variant. Hiermee verandert de keuze van 4 stukken vlees (a 100 gram) naar: Picanha - gambaspies - zalmfilet – sparerib - gemarineerde varkensspeklap en gemarineerde kipfilet. De meerprijs hiervoor bedraagt €8,00 per persoon (verdere inhoud blijft hetzelfde).

Bij het BBQ-arrangementen hebben jullie 2 uur de beschikking over een exclusieve selfservice ruimte met drankvoorziening. Wij zorgen dat de BBQ klaar staat en de koelkast gevuld is zodat jullie lekker kunnen genieten.

Dieetwensen of voedselallergieën? Geef dit aan ons door bij het maken van de reservering zodat de keuken (indien nodig) kan zorgen voor een passend alternatief.

19:00 - 20:00 uur
Na afloop van de BBQ duiken jullie nog even onze kelder in voor het perfecte stukje vermaek voor jong en oud, namelijk: bowling! Wie gooit de meeste strikes en kan zich aan het einde van de middag dé koning(in) van het bowlen noemen? Ook bij het bowlen zijn alle drankjes uit het drankarrangement inclusief.