Mobiel menu sluiten
Fatmax bij de Vermaekerij Logo

FatMax, Bowlen en Jeu de boules

v.a. 4 personen

€46,50 p.p.

Ontdek deze nieuwe gemotoriseerde outdoor sensatie: crossen door de landelijke- en bosrijke omgeving van Maasbree op een FatMax! Sluit de middag vervolgens af bij de Vermaekerij met een potje bowlen en jeu de boules.

13:45 – 14:00 uur
Jullie worden in het restaurant van de Vermaekerij (Baarlosestraat 2, Maasbree) ontvangen. Voor vertrek worden de huurvoorwaarden getekend, de betaling in orde gemaakt en wordt er een deskundige uitleg gegeven over het rijden op een Fatmax.

Optioneel uit te breiden met koffie, thee en gebak voorafgaand aan de tocht a €6,25 p.p. of een lunch. Benieuwd naar de lunchmogelijkheden? Neem contact met ons op.

14:00 – 16:30 uur
Na de uitleg van een van onze medewerkers gaan jullie op pad met de Fatmax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden (een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km) is uitermate geschikt voor een gave tocht door de prachtige landelijke- en bosrijke omgeving van Maasbree e.o. Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden, familie en/of collega’s op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

16:30 – 17:30 uur
Bij terugkeer spelen  jullie het spel dat iedereen kent van de camping, namelijk: jeu de boules. Maar heb je het wel eens binnen gespeeld? Bij ons speel je midden in het restaurant! Wie heeft 'balls of steel' en speelt dit spel het beste?

17:30 – 18:30 uur
Na het jeu de boulen duiken jullie onze kelder in voor het perfecte stukje vermaek voor jong en oud, namelijk: bowling! Wie gooit de meeste strikes en kan zich aan het einde van de middag dé koning(in) van het bowlen noemen?

Optioneel uit te breiden met een diner na afloop of een borrelarrangement tijdens bowlen en jeu de boules. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze website of informeer naar de mogelijkheden.  

Aantallen

  • 4 t/m 20 personen
  • v.a. 21 personen maatwerk mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Voorwaarden

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Fatmax is 16 jaar.
  • Borg a €50,- per voertuig met een maximum van €250,-
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing