Mobiel menu sluiten
Fatmax bij de Vermaekerij Logo

FatMax, Bowlen, Shuffleboard en Jeu de Boules

v.a. 4 personen

€51,50 p.p.

Dit arrangement staat garant voor een middag vol plezier! Jullie starten met een uurtje shuffleboard: een nieuwe spel in Nederland waarmee jong en oud zich vermaakt. Vervolgens gaan jullie de nieuwe gemotoriseerde outdoor sensatie ontdekken, namelijk: crossen door de landelijke- en bosrijke omgeving van Maasbree op een FatMax! Bij terugkomst sluiten jullie af met een potje jeu de boules en bowlen

12:50 – 13:00 uur
Jullie worden in het restaurant van de Vermaekerij (Baarlosestraat 2, Maasbree) ontvangen. Hier worden alvast de huurvoorwaarden voor de Fatmaxen getekend en er wordt uitleg gegeven over het spel shuffleboard.

13:00 – 13:55 uur
Jullie starten met shuffleboarden. Op een speltafel van 4 meter lang gaan jullie curling, bowlen en jeu de boules combineren. Wie legt het meeste gevoel in het spel en wint?

13:55 – 14:00 uur
Na het shuffelen worden jullie klaargestoomd voor de tocht met de fatmax. Er wordt een deskundige uitleg gegeven over het rijden op een Fatmax.

14:00 – 16:30 uur*
Na de uitleg van een van onze medewerkers gaan jullie op pad met de Fatmax. Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden (een snelheid van 25 km/h en actieradius van ca. 30 km) is uitermate geschikt voor een gave tocht door de prachtige landelijke- en bosrijke omgeving van Maasbree e.o. Uiteraard hebben we een gave, uitdagende route voor jullie uitgestippeld. Aan de hand van een roadmap, ga je met je vrienden, familie en/of collega’s op pad en wordt onderweg je rijvaardigheid meermaals op de proef gesteld!

16:30 – 17:30 uur
Bij terugkeer spelen jullie het spel dat iedereen kent van de camping, namelijk: jeu de boules. Maar heb je het wel eens binnen gespeeld? Bij ons speel je midden in het restaurant! Wie heeft 'balls of steel' en speelt dit spel het beste?

17:30 – 18:30 uur
Na het jeu de boulen duiken jullie onze kelder in voor het perfecte stukje vermaek voor jong en oud, namelijk: bowling! Wie gooit de meeste strikes en kan zich aan het einde van de middag dé koning(in) van het bowlen noemen? 

Aantallen

  • 4 t/m 20 personen
  • v.a. 21 personen maatwerk mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Voorwaarden

  • Minimale leeftijd voor het besturen van een Fatmax is 16 jaar.
  • Borg a €50,- per voertuig met een maximum van €250,-
  • Huurvoorwaarden zijn van toepassing    

*De FatMax toertocht is ook in de ochtend (vertrektijd 09:30 uur) te reserveren. De overige activiteiten kunnen aansluitend gereserveerd worden (indien de beschikbaarheid dat toelaat).